(læse)ferie

Uden indhold

 

 

28dd164fc1734d1c0ec53f0ff688037f

 

Nætterne er ikke nætter. Søvnen vier sig bort fra mit væsen og gør midnatstimerne lange. Dagene bliver brugt under dynen, uvillig til at ville. Om natten danser jeg. Jeg danser mellem mine tanker og kaster dem ned på papir. Tanker bliver til billeder og ord, malingen slipper op og malerier med varme farver kaster sig ud på lærredet. Øjnene brænder og sjælen kalder på søvn. Køleskabet er tomt, men jeg fylder det ikke op. Endelig satte jeg vasketøjet over, men kun fordi jeg ikke kunne undvære toiletgulvets varme særlig meget længere. Og så havde jeg fået en vasketid onsdag morgen, det kaldes lykke. Derudover øvede jeg i morgentimerne en af mine dispositioner igennem og indså hvor indholdsløs jeg er. Jeg luftede også cyklen og overvejer nu, hvordan man smører den med olie, så den ikke længere klager, når jeg træder i pedalerne. Morgenmaden var to havrekiks, der nu ligger fint i maven sammen med de to store kopper sort magi. Snart kaster jeg mit legeme ud i regnen, op på cyklen, igen, og slæber mig ind i en ny kommune. Onsdag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(læse)ferie