Uden indhold

En morgen på skrift

p1010990p1010943

Natten var effektiv. Et rengøringsflip resulterede i fuldstændig gennemgang af alle mine beklædningsdele. En IKEA pose fyldt med tøj, der ikke længere var nødvendigt i min garderobe, og tre andre sække med andet genbrugsmateriale senere lukkede jeg skabslågerne i. Alt mit vasketøj blev lagt sammen og på en fin plastikpose pakkede jeg de ting, jeg hiver med mig til Italien om 2 små dage. Lysekædens lys gjorde det muligt at fylde min billedkunst-notesbog med OASIS tekstudklip og fine illustrationer. Klokken 3.44 slukkede jeg på kontakten og lod søvnen indtræffe.

p1010991

Klokken 8.00 am ringer alarmen og jeg undres over, hvorfor jeg egentlig satte den så tidligt. 3 minutter og 54 sekunder senere går det op for mig, at jeg skal nå i bad inden morgenkaffe og DERFOR var alarmen sat. Jeg rejser mig, sætter fødderne på gulvet og vandrer ud mod gulvvarmen.

Jeg kigger på uret, 17,18,19,20. Klokken er 08.10.20 og jeg tænder vandet. 15 sekunder senere slukker jeg vandet og påføre sæbe på mit legeme. 08.15.50. Jeg tænder vandet og skyller sæberesterne ud af hår og krop. 35 sekunder efter slukker jeg. Det hvide håndklæde svinger jeg om håret, så jeg let kan smøre kroppen ind i den kokosolie, der grundet toilettets varme, er i flydende tilstand.

p1010983

Klokken 8.30 sidder jeg i den turkise sofa med den hvide porcelæns kop fyldt med sort energi. Fyrre minutter senere bevæger jeg mig med støvsugeren nonchalant gennem lejlighedens tre rum og forvandler den til ren. Nu er klokken 10.32. Jeg har lige hentet min pakke på den nærmeste tank, klipset billeder til bloggen og sidder nu med endnu en kop kaffe, der denne gang er beriget med hasselnødde mælk.

Snart triller jeg mod skolen, hvor jeg skal forberede lidt eksamensstof.  Hav en smuk dag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uden indhold