1 month travelling - minimalist packing guide

Ord

p6270199 p7010361 p7010362

Solen efterlader små hvide glimt i det krystal blå hav. Lyden af bølgernes brus og menneskekroppe der svømmer, fortætter sig i luftens molekyler. Skildpadde ø og alpekæde. Vi sidder på stenene og mærker de ru flader mod vores legeme. Parasol i flertal forsvinder ud i horisonten, hvor sydlandske huse i pastelfarver danner en ramme. Idyl i alle afskygninger. Kaffe med et skvis af mælk, ny hudfarve, saltvand på tøj og krop. Damer i bikinier, damer i badedragter, børn i sandslotte og mænd med badeshorts. Flere variationer af samme art. Diversitet og plads til selvsamme. Ud i det fri.

Med tog vi rejser mod nye destinationer i samme land. Modtaget af børnegrin og faster smil. Dansk veninde tager del af forsamlingen. Dagene er her anderledes, vi danser ikke længere rundt på sandstrand blandt bikinier. Byen, landet er destinationen. Vi gør dagene længere og lever uden planer. Dagene må bringe, hvad de vil. Morgener med meditation, yoga og ro. Krystaller fornyes med energi, når de dækkes af de drikkeklare vand fra søen. Solens stråler er ekstra varme, Gardasøen bliver brugt flittigt og vi undersøger nye steder i bjergene. Vores legemer flygter fra turisterne og vi mærker os selv, mens vi lader fødderne mærke skov, sten og sand. Forskellige terræner. Mad i alle farver. Generationerne der aldrig blev voksne. Restaurantbesøg med genkendelige toner, dans på bordet og ingen forskel på voksen eller barn. Vi er alle til.
Cyklerne fører os ud på stier, hvor vandets brusen rammer vores ben, solen tørrer dem igen og vi ser marker med kommende vin, træer med kiwier og grønne arealer med bjerge til baggrund. Vi mærker. Vi griner. Vi lever. Jeg vil ikke hjem.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 month travelling - minimalist packing guide