Den der globale opvarmning

Sydlands sol og opdatering

p1010966 p1010992 p1011076 p1011131 p1011224p1010939

De sidste femten dage har passeret så hurtigt, at jeg ikke har haft tid til at dele ord på bloggen. Der er dog ikke gået mange dage, hvor lysten til at skrive, dele og opdatere bloggen har være udeblivende. Det har været to begivenhedsrige uger.

Kort efter læseferiens start tog jeg min trettenårige søster under armen og fløj til sydens sol. Italien. Det var ikke en lang tur, seks små dage, alligevel fik vi dog dagene udfyldt med en masse glæde og minder. Billederne ovenover er nogle stykker fra turen. Vi boede ved min faster, onkel og vores to små kusiner, som bor i en forstad til Verona, kaldet Bussolengo. Vi fik en del kilometer i benene, da vi grundet det gode vejr valgte at kaste vores legemer på jernhesten og udforske de knapt så sikre cykelstier i bjergene og kærlighedens by Verona. Selvom vi efterhånden har set turistattraktionerne som ‘La casa di Giuliette’, ‘Castelvecchio’ og Arenaen, kunne vi ikke lade vær med at kaste et blik derpå og nyde synet. Vi drak litervis af kaffe og nød den gode aroma. Med solens stråler langs gaderne gik vi ind og ud af butikker, fyldte mavesækkene med is mens vi styrkede mavemusklerne med grin og tømte vores pengepung.

Aftenerne foregik oftest på altanen, hvor vi samlede familiemedlemmer og indtog vores daglige dosis pasta og lækkert grønt. Særligt gode var tomaterne, der gang på gang frydede mine smagssanser.

Det var en fantastisk tur, en tiltrængt tur væk fra alt det eksamensræs, som florerer rundt i den danske vind.
Derudover fik jeg i flyveren færdiggjort mesterværket Ulysses og jeg må sige, at det føltes rart. Joyce er fantastisk, han skriver legendarisk og får reflektionsniveauet i top. Og så var det også lidt mere passende at bruge Italien på Shakespeares ‘Romeo and Juliet’, når nu det skulle være.
Den sidste uge har jeg derimod vendt sider i ‘A Handmaid’s tale’, der gang på gang fanger mit hjerter og fører mig ind i en futuristisk verden. I går var jeg til første eksamen og kunne krydse en af de mange eksaminer af min liste. De næste tyve dage kommer ikke til at byde på meget andet end eksamenslæsning og eksaminationer, hvilket jeg finder dybt uretfærdigt taget i betragtning af, at der er så stor en verden, jeg gerne vil udforske og nyde. Nu vil jeg fordybe mig i proton-proton reaktioner og dykke ned i fysikkens verden.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der globale opvarmning