Sydlands sol og opdatering

Ugen der gik

p1011264 p1011282Den ene eksamen efter den anden bliver krydset af på nedtællingslisten. Vejret bliver varmere og ligeledes bliver tiden til sommerferie. Sommerferien kommer som altid til at byde på italienske is, sandstrand, familie og solskin. Jeg har ikke været særlig god til at opdatere, selvom der er så meget jeg gerne vil skrive og dele. Lige pt. vælter jeg i gøremål, såsom støvsugning, havearbejde, eksamenslæsning og manglende søvn.

Mandag var en stor vandpyt fyldt med fysik bøger og hjernetræning. Jeg tror aldrig, at jeg har været så distanceret til virkeligheden og så forvirret og fysiske fænomener. Hvor ville jeg dog ønske, at dette fag faldt mig ligeså naturligt som biologi og engelsk, men dette er vidst rent utopi.

Tirsdag brugte jeg morgenen i haven med Pelle, hvor han rendte rundt i sin sele og jeg fyldte min krop med eksotisk smoothie. Derudover fik jeg handlet ind og brokket mig over det faktum, at alt bliver pakket ind i plastik. Jeg fik færdiggjort ‘The handmaid’s tale’ og blev, selvom det var en genlæsning, efterladt med en underlig følelse omkring fremtiden. Aftenen stod på arbejde og jeg var først sent hjemme. Jeg fik også presset omkring 100-siders uforståelig fysik ind her.

Onsdag morgen trak jeg mit fysik emne og satte herved min 24-timers eksamen i gang. Der var ikke meget menneske over mig denne onsdag og jeg blev bekræftet i mit had til 24-timers eksamener. Jeg dur ikke til at have så lang en forberedelse.

Torsdag morgen gik jeg op og fik fysik som fag overstået. Resten af dagen brugte jeg i sengen, under dynen, med kaffe og halvt sovende. Jeg fik skrevet lidt, læst lidt i ‘L’idiota’ som jeg er opstartet på. Derudover fik jeg købt nyt mælk og andre snacks, som jeg skulle have med dagen efter.

Fredag gik turen tidligt til Fyn. Omkring klokken syv blev jeg hentet af min fader, hvor turen gik til Aarhus. Bilturen var særdeles hyggelig, da jeg havde lavet en forfriskende smoothie af chia-frø, mango, banan, blåbær, havtorn og acai, som min papmor og jeg delte. Derudover fik vi talt affaldssortering, plastik reducering og zero-waste tip blev delt. Det er nemlig sådan, at mens jeg har fået udskiftet næsten alle mine produkter med zero-waste og droppet indkøb af nyt tøj, så halter jeg lidt med den dersens affaldssortering. Den rocker hun dog, og jeg synes det er så sejt! Ved ankomsten til Aarhus drak vi os en kop matcha te, hvorefter jeg blev hentet af Marco, som kørte mig til Fyn. Her stod den på arbejde fra 11-01, hvor jeg henholdsvis stod i caféen på Egeskov slot og på pladsen under festivalen og solgte italienske lækkerier.

Lørdag var jeg træt. Efter fire timers søvn fortsatte jeg der, hvor jeg havde sluppet om fredagen. Fire andre kollegaer, italienere, og jeg havde spenderet natten i et lille hus på slottet. Morgenen stod på en masse espressoshot, veganske croissanter og tærter mens vi smurte sandwich og gjorde os klar til endnu en arbejdsdag. Efter cirka ti timer smed jeg tjeneruniformen og sagde farvel til Fyn.

Søndag er i dag og jeg er lige vågnet. Aldrig har jeg nydt at sove så meget. 24 timers arbejde på 31 timer er krævende. Men alligevel var det rart. Med rare mennesker og god stemning. (og mad). Jeg har lige været i bad, snart skal jeg sortere vasketøj og håbe på en ledig vaske-tid i det store hus. Derudover skal jeg støvsuge, rense Pelles bur og forhåbenligt er der tid til lidt eksamensforberedelse. Hen over middag kommer en veninde og vi skal være alt andet end produktive.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydlands sol og opdatering